Hírlevél regisztráció
*
*
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 779XF  
Dekorlemezek (HPL)
Formica Laminate® Collection
UNI-, fa-, absztrakt dekorlemezek
Kompaktlemezek
Formica Compact® Collection
UNI-, fa-, absztrakt kompaktok
Fémfelületű dekorlemezek
Homapal Metals® Collection
Valódi fémfelületű dekorok
Mágneses és írható dekorlemezek
Homapal Magnetic & Boards®
Mágnesezhető és írható felületek
Márvány és gránit dekorok
Formica Stones®
Csúcsminőségű kőmotívumok
Márvány és gránit kompaktok
Formica - TopLine®
Kompaktok konyhapulthoz
Színes magú kompaktok
Formica ColorCore Compact®
Fehér, szürke, fekete maggal
Kompaktok vizes helyiségbe
Formica - Washroom®
WC-k, mosdók válaszfalelemei
Köszöntjük weboldalunkon!

Cégünk, az Atelier Eiring Kereskedelmi Kft. 1995 óta vesz részt a hazai belsőépítészetben. Közreműködésünkkel ez idő alatt a belsőépítészek, bútorgyárak és asztalosok révén bankok, szállodák, kórházak, laborok, egészségügyi-, és közintézmények, általános iskolák, egyetemek és otthonok korszerűsödtek, szépültek meg.
Ezen a szakmai weboldalon a dekor-, és kompaktlemezt feltaláló, azt 1913-ban elsőként gyártó Formica, és a Formica Group által is forgalmazott, német Homapal G.m.b.H. kínálatát mutatjuk be.

Formica.jpg

A Formica 1913-ban találta fel a nagy nyomáson préselt (HPL) laminátumot és kompaktlemezt. A definíció szerint az úttörő, ikonikus Formica® márka a laminátumok kvintesszenciáját képviseli. A HPL laminátum egy stílusos, sokoldalú és rendkívül tartós, felületek burkolására alkalmas lemez, amelyet többféle célra használnak, beleértve a beltéri ajtókat, bútorokat, üzletberendezéseket, falburkolatokat, vagy akár a vizes környezeteket. A Formica Laminate Colors kollekció 120 színe standard,- ebből 25 szín további prémium felülettel készül. A 81 különböző fa erezetből és 62 autentikus mintából álló kifinomult és inspiráló Woods és Patterns kollekciót további különféle innovatív felületek egészítik ki, így hozva létre gyönyörű és tartós felületeket. A kollekció így teljes eszköztárat alkot a belsőépítészeti munkákhoz.

Homapal.jpg

A Formica Group mára a Homapal termékek vezető forgalmazójává vált. A Homapal a valódi fém laminátumok és mágneses táblák vezető globális gyártója. A Homapal termékek korlátlan teret engednek a kreativitásnak. A laminátumok vékony hengerelt, valódi alumíniumból, rézből, sárgarézből és rozsdamentes acélból készült fémfóliákkal készülnek. Egy speciális dombornyomásos eljárás adja a felületek egyedi textúráját. Az új Homapal kollekció számos dekoratív fém laminátumot egyesít. Az igazi fém dekorok kitűnnek az egyedi színek, egyedi felületek és rendkívüli tapintás keverékének köszönhetően. A több mint 130 kivitelből álló kollekció a klasszikustól a modernig, a kézzel tervezettől az ipari elegánsig változatos skálát ölel fel.


Oldalainkon termékcsoportokra bontva talál részletes tájékoztatást a fenti gyártók egyes kiviteleiről, azok műszaki adatairól, beszerzési lehetőségéről, kérhet árajánlatot, és töltheti le az online katalógusokat.

Kérdés esetén elérhetőségeink bármelyikén, mindenkor állunk szíves rendelkezésére.

Bízva jövőbeni, eredményes együttműködésünkben köszönjük érdeklődését!

Atelier Eiring Kft.
Atelier Eiring © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.